Coaching

Individuele coaching

Supervisie

Verandertrajecten

ThuiswerkT voorziet een aanbod aan coaching voor professionals die werken met kinderen en op moeilijkheden botsen of op zoek zijn naar meer uitdaging in hun job. De coaching kan aangegaan worden door de organisatie of kan op eigen initiatief gestart worden. De eerste vorm van coaching is een individueel traject waarbij het levensverhaal van de professional centraal staat. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van narratieve coachingsvaardigheden. De tweede vorm van coaching is gericht op teams. Om aan supervisie te kunnen doen, hebben we een team nodig van max. 6 personen binnen hetzelfde werkveld. De methode die hierbij gebruikt wordt is de WANDA, een waarderende praktijkanalyse in team. De derde en laatste vorm van coaching is het coachen van een verandertraject door middel van de GROW methodiek. Hierbij staat het onderzoeken van het 'probleem', het stellen van doelen en testen van verschillende oplossingen centraal. 


Ben je een professsional die op zoek is naar uitdaging of bots je op moeilijkheden? Wil je je verdiepen in je eigen gedrag of heb je nood aan verandering? 

Ben je een organisatie die aan de slag wilt gaan met wat er leeft binnen jullie team? Willen jullie samen nadenken, delen en groeien? 


Contacteer mij gerust voor meer informatie of een eerste gesprek. Je kan mij bereiken via mail, telefoon en het contactformulier.